Praktijk voor Fysiotherapie J. Dekker / S. Hanemaaijer
foto4.jpg

Algemene fysiotherapie

Bijna 3 miljoen mensen,jong en oud,vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten.Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door het ouder worden.

Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandeld patienten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. De fysiotherapeut luistert eerst naar de reden van uw komst, en brengt uw wensen in kaart. Vervolgens zal hij middels een vraaggesprek en onderzoek proberen een beeld te vormen van uw klachten. Het kan zijn dat u een of meerdere vragenlijsten mag invullen. Op basis van deze gegevens stelt hij samen met u de behandelingsdoelen op en wordt er een behandelplan opgesteld.

De fysiotherapeut heeft de keuze uit een aantal behandelvormen:

  • massagetherapie
  • fysische techniek( bijv.ultrageluid)
  • bewegingstherapie
  • oefentherapie

In onze praktijk wordt zoveel mogelijk conform de richtlijnen van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) gewerkt.

logoKNGF_75pc

Fysiotherapie Loppersum

Praktijk voor Fysiotherapie J. Dekker / S. Hanemaaijer

De Schepperij 2
9919HJ Loppersum
Tel: 0596 572966

Direct contact opnemen

Openingstijden

maandag: 7.00 uur-18.00 uur
Dinsdag: 7.30 uur-21.30 uur
Woensdag: 7.00 uur-18.00 uur
Donderdag: 7.30 uur-18.00 uur
Vrijdag: 7.00 uur-21.30uur

U kunt bij ons zonder verwijsbriefje of toestemming van de huisarts of specialist terecht. En u kunt zelf aangeven door welke therapeut u behandeld wilt worden.

Laatste Nieuws