Praktijk voor Fysiotherapie J. Dekker / S. Hanemaaijer
foto7.jpg

Zorgverzekeraars en vergoedingen

Onze praktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Over het algemeen komt u voor vergoeding voor fysiotherapie in aanmerking,indien u bij uw verzekeringsmaatschappij voor fysiotherapie bent bijverzekerd. De vergoeding van behandeling van chronische cliƫnten (lijst Borst en verwijzing specialist) wordt vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering geregeld. De eerste 20 behandelingen worden dan vanuit de aanvullende verzekering of door u zelf bekostigd.

Het aantal behandelingen en het tarief dat door uw zorgverzekeraar wordt vergoed,verschilt per verzekeraar. Het is voor ons niet mogelijk alles over de aanvullende verzekeringen te weten.

U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van uw behandelingen. U dient zich dus zelf op de hoogte te stellen in hoeverre uw zorgverzekeraar de therapie vergoedt. Check dus zelf uw polisvoorwaarden.

Over het algemeen wordt er door de praktijk maandelijks rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Voor hetgeen u niet voldoende verzekerd bent krijgt u een nota thuisgestuurd. De geldende tarieven hiervoor kunt u zien in onze wachtkamer.

Fysiotherapie Loppersum

Praktijk voor Fysiotherapie J. Dekker / S. Hanemaaijer

De Schepperij 2
9919HJ Loppersum
Tel: 0596 572966

Direct contact opnemen

Openingstijden

maandag: 7.00 uur-18.00 uur
Dinsdag: 7.30 uur-21.30 uur
Woensdag: 7.00 uur-18.00 uur
Donderdag: 7.30 uur-18.00 uur
Vrijdag: 7.00 uur-21.30uur

U kunt bij ons zonder verwijsbriefje of toestemming van de huisarts of specialist terecht. En u kunt zelf aangeven door welke therapeut u behandeld wilt worden.

Laatste Nieuws