Fysiofit – Fysiotherapie Loppersum – Loppersum

Fysiotherapie Loppersum

Header afbeelding

Uw fysiotherapeut in Loppersum

U kunt bij ons zonder verwijsbrief of toestemming van de huisarts of specialist terecht. Daarnaast kunt u zelf aangeven door welke therapeut u behandeld wilt worden.

Adresgegevens

De Schepperij 2
9919 HJ Loppersum

Tel: 0596 572966
E-mail: info@fysio-loppersum.nl

Openingstijden

Maandag: 07.00 - 18.00
Dinsdag: 08.00 - 18.00
Woensdag: 07.00 - 14.00
Donderdag: 08.00 - 18.00
Vrijdag: 07.00 - 17.00

Fysiofit

In onze praktijk bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de fysiofit. Dit vindt plaats in onze oefenzaal op de 2e verdieping van zorgcentrum Wiemersheerd. Vooral voor cliënten en ex-cliënten is dit een mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut een uur gebruik te maken van onze oefenzaal. Met name mensen met chronische klachten of voor diegene die zich niet zo thuis voelen in een grote sportschool of fitnesscentra vinden het vaak prettig om met kleine groepen onder deskundige begeleiding een eigen trainingsprogramma te volgen.Door meer plezier in het bewegen te verkrijgen zult u zich vaak prettiger en energieker gaan voelen.Voor mensen met chronische klachten is het soms onmisbaar om hun spiercorset en conditie op peil te houden, omdat ze anders achteruit gaan.

We hebben hiervoor speciale fysiofit-uren ingesteld. In principe traint u wekelijks op hetzelfde tijdstip in uw eigen,vertrouwde groep. De groepsgrootte telt maximaal 6-7 personen. Is het voor u niet mogelijk om op deze speciale tijden te trainen, dan kunt we in overleg met u kijken of we hiervoor een oplossing kunnen vinden.

Tarieven

  • 9,50 per keer bij 1 maal per week trainen
  • 9,00 per keer bij 2 maal per week trainen

In principe wordt er voor een periode van 3 maanden fysiofitness afgenomen. De nota ontvangt u hiervoor aan het begin van een nieuw kwartaal. Indien u een periode wilt stoppen dan dient u dit duidelijk en minimaal 2 weken vooraf aan ons door te geven.

Bij het niet kunnen nakomen van een afspraak kunt u, in overleg met ons, proberen deze afspraak elders in die week of kwartaal in te halen.
In principe vindt er geen restitutie plaats.